loading

Miért a Polgroup?

Precizitás

Bútoraink pontosan, precízen készülnek, a végeredmény valóban olyan lesz, mint amilyennek ön megálmodta!

Minőségi anyagok

Kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, hogy ön hosszú évekig élvezhesse bútora funkcióit és esztétikáját.

Határidő

Gyorsan és a határidőt betartva dolgozunk, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy az idő az ön számára is pénz.

Tapasztalat

Cégünk immár 16 éve működik, szakembereink sokoldalú tapasztalattal rendelkeznek az egyedi bútorok készítésében.

Barátságos árak

Áraink nem tartalmaznak rejtett plusz költségeket, a szállítás és a beszerelés költségeit is magukban foglalják.

Garancia

Bútoraink minőségére 1 év teljeskörű garanciát vállalunk, de a különböző alkatrészek garanciája akár a 10 évet is elérheti.

Polgroup – Főbb szakterületeink

Konyhabútorok

Konyhabútorok

A konyhabútorok általában a nők számára készülnek, akik otthonuk részeként gyakran saját kis szigetnek tekintik a konyhát, és szeretnék, ha az maximálisan segítené őket a mindennapi konyhai tevékenységek végzésében.

Azon túl, hogy az esztétikus konyha szívet-lelket melengető teret biztosít az ételek elkészítéséhez és elfogyasztásához, a konyhabútor elsődleges szerepe, hogy megfelelően kialakított tárolóhelyekkel és ideális elosztással a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló teret. A kis konyhákat nehezebb úgy berendezni, hogy minden igényt kielégítsenek, de mindig létezik a lehető legjobb megoldás. Konyhabútorunk tervezésekor a későbbi kényelmes használat érdekében érdemes figyelembe vennünk a háromszög-elvet: a hűtőgép - mosogató - tűzhely közötti optimális útvonal felállítását.

A konyhák leggyakoribb stílusai a klasszikus konyha, az angolkonyha, és a minimál vagy modern konyha.
A konyhabútor anyaga a konyha stílusától, ízlésünktől és anyagi lehetőségeinktől függően lehet tömörfa, akril, festett mdf, fóliázott mdf, abs-élzárású bútorlap.
A konyhapult anyaga a konyha stílusától és igénybevételétől függően lehet gránit, beton, magasfényű vagy matt felületű. Vastagsága általában 28-40 mm.

Share Close
Főbb szakterületeink 1241

Tudnivalók – röviden

 • Szaktanácsadás

  Kérésére tanácsot adunk az ön által megálmodott bútor anyagaival, megvalósításával kapcsolatban, hogy bútora kielégíthesse majd az ön által elvárt funkcionális és esztétikai igényeket.

 • Helyszíni felmérés

  Beépítendő bútor készítése esetén mindenképpen helyszíni felmérést végzünk, de egyéb esetekben is szívesen elmegyünk a helyszínre, hogy új bútora megfelelően illeszkedhessen majd környezetébe.

 • Szerszámgépek

  A bútorokat megbízható, minőségi, precíz, egyedi és sorozatgyártásra egyaránt alkalmas nagyüzemi gépek segítségével készítjük, hogy bútora hosszú ideig tökéletes minőségben szolgálhassa önt.

 • Szállítás

  Elkészült bútorát speciálisan erre a célra kialakított járművel szállítjuk a beszerelés helyszínére az önnek megfelelő időpontban, várakozás és plusz rejtett költségek nélkül.

 • Beszerelés

  Elkészült bútorát, konyhabútorát, gardróbját a helyszínen állítjuk össze, és minden szempontból körültekintően eljárva építjük be tervezett helyére. Áraink a beépítés költségeit is magukban foglalják.

 • Garancia

  Bútoraink minőségére rendeltetésszerű használat mellett 1 év teljeskörű garanciát vállalunk, de bizonyos alkatrészek garanciája ezt jóval meghaladhatja, akár a 10 évet is elérheti.