loading
KOMPAKTLEMEZEK

KOMPAKTLEMEZEK

G.COM, G.COM UV PLUS és G.LAB kompaktlemezek széles választéka speciális igényekre, magas ellenállóképességgel, különleges felhasználási területekre készül. A legmegfelelőbb kiválasztásához kérje ki szakembereink véleményét!

G-COM
BELTÉRI KOMPAKTLEMEZ

A G.Com termék beltéri kompaktlemez, melynek gyártása ugyanúgy történik, mint a dekoritlemezeknek, ún. HPL-nek ( High Pressure Laminate) . A HPL egy magas nyomáson összepréselt Kraft papírokból álló lemez. A vastagság függ az összepréselt papírok számától. 
A G.Com kompaktlemez különböző méretű  panel formában kapható, és speciális területekre kiválóan alkalmazható, mint vizes ill magas páratartalmú helyiségekb, mint WC válaszfalak, öltöző szekrények, iskolai falburkolatoknak, kórházakban, repülőtereknél.  
A nagyon magas sűrűségének köszönhetően jó ütésálló, karcálló, tűzálló, vízálló. És mivel nem romlandó kíválóan ellenáll baktériumoknak és jól tisztítható. 
A G.com rengetek színválasztékban ( 331 féle szín) és felületi struktúrában kapható. 

EN Szabvány: CGS, CGF
EN 438

G.COM UV plus

A G.COM UV plus kompaktlemez kültéri használatra való, HPL technológiával gyártott. At UV plus  ellenálló az UV sugarak ellen, baktérium ölő jellemzővel bír. A G.COM UV plus egy speciális olyan réteggel borított ami nagymértékben megerősíti a felső felszínt.  Nagyon jó alternatívája a kültéri homlokzat burkolatoknak. 
EN Szabvány: EDS, EDF
EN 438-6

Vastagság: 2mm-25mm
Méret: 950 x 2150, 1220 x 2440 , 1300 x 2800,1300 x 3050, 1400 x 3660, 1450 x 3600, 1540 x 3660

G.LAB  

A G.LAB Laborbútorokhoz kifejlesztett kompaktlemez egy speciális felületkezelő technológiával készül. Rendkívül magas ellenállóképességgel rendelkezik kemikáliák, vegyszerek széles skálája ellen. A termék tűzzeél szemben is ellenálló , nem olvad az anyag, nem bocsát ki mérges gázokat, a tűz nem képez égvecsepegést. 
A G:LAB 24 órán át ellenáll savaknak, lúgnak, sónak és festékálló. Ellenáll baktériumoknak és gombáknak a sima és egyenletes felületnek köszönketően. A felület nem reagál a fény okozta elváltozásokra. 

Széleskörben használják a kémia technológia területén, radiológiai, biológiai, fizikai, elektromos, nukleeáris, kozmetikai, grafikai, oktatási és fotólaboratóriumi, fogászati, kórházi, sürgősségi, élelmiszeripari területeken.

Megosztom Mégsem
Anyagok 428