loading

Anyagok

A FALCO technológiailag elsőosztályú, kedvező árú faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárul a faalapanyagú laptermékek továbbfejlesztéséhez. Termékeit szinte minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig.

929

Az EGGER termékeit az innovatív megoldások és a kínálat minden elemét jellemző kiváló minőség teszi különlegessé, amelyet a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazása garantál. A dekoratív belső terek kialakításhoz a Zoom kollekció valamennyi elemét egymással harmonizálva tervezték.

570

Ezennel megkérjük, engedje szabadjára fantáziáját! A DuPont™ Corian® számára semmi sem lehetetlen, ez az az anyag, amellyel egyedi terveit is meg tudja valósítani, úgy ahogy Ön azt elképzelte. Ne szabjon határt elképzeléseinek!

849

Nemrég adták át Dabason Magyarország egyik legkülönlegesebb buszmegállóját. Az antracit színű felületen többek között Babits Mihály, Buddha és Hamvas Béla gondolatait olvashatják a buszra várakozók. A megálló pedig nem csupán vizuálisan különleges, hanem azért is, mert a graffitik nagyon könnyen eltávolíthatóak róla, ellenálló kompaktlemez anyaga miatt pedig nem lehet összetörni.

755

G.COM, G.COM UV PLUS és G.LAB kompaktlemezek széles választéka speciális igényekre, magas ellenállóképességgel, különleges felhasználási területekre készül. A legmegfelelőbb kiválasztásához kérje ki szakembereink véleményét!

602

A dekoritlemez többrétegű, műgyantával impregnált műszaki-, és egyik v. mindkét oldalán dekorpapírral hőpréseléssel egyesített vékony lemez. Gyártástechnológia alapján két féle dekoritlemezt különböztetünk meg: HPL - (high pressure laminates) nagy nyomáson készült, és CPL - (continuosly pressure laminates) folyamatos préssel készült dekoritlemez.

508