loading
DUPONT CORIAN

DUPONT CORIAN

Ezennel megkérjük, engedje szabadjára fantáziáját! A DuPont™ Corian® számára semmi sem lehetetlen, ez az az anyag, amellyel egyedi terveit is meg tudja valósítani, úgy ahogy Ön azt elképzelte. Ne szabjon határt elképzeléseinek!

Amikor egy ötlet testet ölt
Ez a bel-, és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas, erős felületi anyag több, mint 100 színben elérhető. Akár saját színét is létrehozhatja! A legkülönbözőbb felületi struktúrák és minták megvalósításához a DuPont™ Corian® tetszés szerint modellezhető. Vághatja vagy marhatja famegmunkáló gépekkel, de megváltoztathatja alakját három dimenzióban termikus módszerrel  vagy akár intarziás munkákat is végezhet rajta. A lehetőségek itt csaknem korlátlanok.

Esztétikus  és rendkívül időtálló
Az akril kötőanyaggal ellátott ásványi anyagot nemcsak a lakótérben, hanem egyéb helyeken is alkalmazzák – a hotelektől a gasztronómián keresztül az egészségügyig, az üzletektől a hajóépítésig, mindenhol.

Nem véletlenül: a DuPont™ Corian® segítségével nagyobb tárgyakat is el lehet készíteni, látható varratok, illesztések nélkül.  Ez a tömör nyersanyag jól kombinálható más anyagokkal, pl. csempével, nemesfémmel, fával, gránittal és üveggel is. 

A DuPont™ Corian® éppúgy alkalmazható függőleges beépítésre, mint ahogyan vízszintes felületekre is. Bútorokhoz, világítóberendezésekhez, vagy régi homlokzatok felújításához - végtelen sok felhasználási lehetőség létezik és számuk minden nappal gyarapodik.

A DuPont által fejlesztett és gyártott Corian® ÁDH (akril) anyag rendkívüli tervezési lehetőségeket és kiváló, hosszú távú élettartamot kínál. Beépíthető akár otthoni, akár kereskedelmi környezetbe, a szállodától az egészségügyig, a kiskereskedelemtől, a hajózásig. Szépség egyensúlyban a teljesítménnyel. Ezáltal válik a Corian alkalmassá a fantáziadús felhasználásra, az innovatív tervekre és a maradandó alkalmazásokra.

Amit képes vagy kitalálni, azt Corianból valószínűleg meg is tudod valósítani. Elképzeléseidhez, ötleteidhez több mint 70 Corian® szín, áll rendelkezésre. A Corian faragható, marható, megmunkálható ugyanúgy, mint a fa, vagy termoformálható, de akár intarziának is alkalmas… – a tervezési lehetőségek szinte korlátlanok.

 

Megosztom Mégsem
Anyagok 848